Pleksi Stand

Pleksi Standlar

Pleksi Nedir

Pleksi, pleksiglass isminden gelir. Pleksiglass, aslen bir akrilik plastik malzeme markasıdır. Ancak zaman içinde stand sektöründe jenerik isim haline gelmiştir.

Pleksi Stand Nedir?

Pleksi malzemeden üretilen standlara pleksi stand denir.

Pleksi Standın Özellikleri

Pleksi, optik ve estetik performansı yüksek bir stand malzemesidir. Pleksi malzeme, genellikle premium stand üretiminde kullanılır. Pleksi malzemenin metrekare maliyeti oldukça yüksektir. Ancak pleksi malzemenin görsel performansını ikame edecek malzeme olmadığı için stand sektöründe oldukça sık kullanılır. Isıya maruz kaldığında akışkan hale gelerek kolayca form verilebilir. Bu özelliğiyle kalıpla fırında şekillendirme, termoform şekillendirme ve rezistans teli ile ısıtma yöntemleri kullanılarak pleksi malzemeye şekil verilebilir.
pleksi stand tasarımı
Pleksi Stand Tasarımı Örneği

Pleksi Stand Fiyatları

Pleksi standlar, stand kategorisinde en yüksek fiyatlı standlardır. Pleksi standların fiyatı, standın tasarımına, genel ölçülerine, üretimindeki işçilik sürelerine ve standdaki toplam görsel metrekare değerine göre değişkenlik gösterir. Kaç adet pleksi stand siparişi verildiği de pleksi stand fiyatı belirlenmesinde önemli bir kriterdir.

Pleksi Standın Kullanım Alanları

Pleksi Stand, estetik özelliğiyle başta kozmetik ve parfümeri olmak üzere elektronik, beyaz eşya, takı, gibi bir çok sektörde kullanılır.

Pleksi standlarla ilgili daha detaylı bilgi için tıklayın.

Pleksi stand tasarım kataloğu için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder